DORA BIONDIĆ POBJEDNICA HRVASKOG MASTERSA DO 10 GODINA

U Zadru je proteklog vikenda održan Hrvatski Master do 10 godina. Kroz regionalne Masters turnire 32 djevojčice i 32 dječaka kvalificirali su se za Državni Masters turnir u Zadru. U sustavu HTS-a organizriano je takmičenje u 6 regija i to: Istra i Primorje, Grad Zagreb, Sjeverno-Zapadna regija, Dalmacija, Slavonija i Središnja Hrvatska. Samo najbolji sa tih takmičenja osigurali su svoje mjesto na ovome turniru!

Iz našeg Kluba pravo nastupa svojim rezultatima i mjestom na rang-listi najboljih tenisača i tenisačica Hrvatske do 10 godina osigurali su brat i sestra Biondić – Luka i Dora.

Briljantnim igrama Dora Biondić postala je prvakinja Hrvaske do 10 godina. U 1. kolu Dora je pobijedila Maju Taslidžić (Slavonija) sa 4:0, 4:0; nakon toga Tamaru Balent (Sjevero-Zapadna Hrvatska) sa 4:1, 4:0; Luciu Turčić ((Grad Zagreb) 4:1, 4:1; te u polufinalu Sofiu Čorić (Grad Zagreb) 4:3, 4:0, i konačno u finalu Martu Dobrić ( Dalmacija) sa rezultatom 4:3, 4:0.

Zrelom i promišljenom igrom, mentalnom čvrstinom Dora je potvrdila status jedne od najperspektivnijih tenisačice Hrvatske u mlađim kategorijama! Nadamo se i želimo da Dora svojim daljnjim radom napreduje u svojoj teniskoj karijeri! Ovaj uspijeh samo je podstrek I dokaz dobrog rada.

Luka Biondic 28. mjestom u konkurenciji 32 hrvatska tenisača do 10 godina nagovijestio svoj nedojbeni talenat i kvalitetu! Kako je Luka mlađi i dogodine će, uspije li ponoviti rezultatima ovu godinu, nastupiti na turniru!

No pred Dorom i Lukom još je puno treninga i znoja da izbruse svoj talenat!

Trener Denis Kurilić