DUD BOWL DUBROVNIK DO 11 GODINA 27.6.-2.7.2016.G.

biondic_dora_dubrovnik (1)_01Dubrovnik DUD Bowl više je od običnog turnira – to je Turnir na kojem se, uz tenis, organiziraju i stručna predavanja za djecu i odrasle, ali i popratne zabavne aktivnosti. Tenis centar Dubrovnik mjesto je gdje se djecu podučava fair playu, toleranciji, različitosti. Dubrovnik DUD Bowl mjesto je gdje je svaki sudionik zvijezda bez obzira na rezultat.

Ovaj je turnir zaokružio jednu posebnu priču pa su tako do finala mališani živjeli pravi svjetski turnir na visokoj razini. Ždrijeb je bio u Sponzi, sudionici su se nakon razgleda znamenitosti Grada slikali na Stradunu i obilježili svoj dolazak jednim velikim srcem koji će ostati trajna uspomena gradu. Održan je u četvrtak navečer party za cijelu ekipu kada su male tenisačice i tenisači sa svih strana svijeta prošetali crvenim tepihom i predstavili na sebi svojstven način svoju zemlju.

biondic_dora_dubrovnik (2)_01Treće izdanje DUD Bowla u Dubrovniku nadmašilo neke od najpoznatijih svjetskih turnira za najmlađe do 11 godina. Potvrđuju to brojke: u Dubrovniku su stigli igrači iz 35 zemalja svijeta od kojih je dvadeset ponijelo naslov prvaka u svojoj državi! /DubrovnikNet.hr/.

Naša Dora Biondić nastupila je na turniru. I ako je dvije godine mlađa od gornje dobne granice, jer Dora ima 9 godina, polučila je izvrstan rezultat. Ukupno je osvojila 5. mjesto na turniru, odnosno pobjednica je utješnog Consolation turnira. Tenisači i tenisačice su na turniru nastupile po sistemu Round Robin grupa, gdje se svi takmičari podijeljeni u 4 grupe i pobjednici grupa čine Finalnu skupinu, a drugoplasirani Consolation grupu. Dora je osvojila u svojoj grupi 2. mjesto i to nakon što je u krugu od 3 takmičarke sa istim brojem pobjeda i poraza bila lošija od finalistice.

Još je puno rada i turnira pred Dorom, ali je sigurno da je ona ljepa budućnost našega Kluba.  Dora svojim radom, pristupom treningu i pokazanom željom, zaslužuje naziv talenta.

 

biondic_dora_dubrovnik (7)_01

biondic_dora_dubrovnik (6)_01

 

biondic_dora_dubrovnik (5)_01

biondic_dora_dubrovnik (4)_01
Denis Kurilić, trener