IZVJEŠTAJ SA DRŽAVNOG PRVENSTVA ZA JUNIORKE I JUNIORE DO 18 g. NACIONALNI TENISKI CENTAR U ZAGREBU

tenis_teren_2014_1Na OP Ogulina TT Cup za juniore do 18 g. koji je bio odličan pripremni turnir za nadolazeće državno pojedinačno prvenstvo nastupali su Dino Bonetta, karlo Kajin i Mateo Bubalo.

Dino je pokazao odličnu igru i osvojio turnir!! Redom je savlado igrače koji su ispred njega na rang listi. Marko Ilić (1. Na rang listi HTS za igrače do 18g) , Luka Giljanović i Nino Krneta. Ali idemo redom sa rezultatima i ostalih igrača.

  1. Kolo Karlo Kajin vs Filip Sabljak(TK Ogulin) 6:1 6:1
  2. Kolo Karlo Kajin vs Luka Giljanović(TK MAK ZG) 6:7 6:7

Mateo Bubalo izgubio je u prvom kolu od Antuna Kataneca sa 6:7 4:6

  1. Kolo Dino Bonetta vs Roko Stipetić (TK Ogulin) 6:1 6:1
  2. Kolo Dino Bonetta vs Nino Krneta (TK Zadar) 6:4 6:2
  3. Polufinale Bonetta vs Marko Ilić(TK Zagi) 6:4 6:2
  4. FINALE   Dino Bonetta vs Luka Giljanović 6:2 6:2

 

ČESTITKE DINO!!!

 

Na dvoranskom državnom prvenstvu Hrvatske za juniorke i juniore do 18g. koje je održano 13. Do 17. 2. nastupali su Dino Bonetta, Marko Boltužić, Karlo Kajin, Lucia Žagar i Mateo Bubalo u kvalifikacijama.

Mateo Bubalo je ušao u kvaifikacije i izgubio u prvom kolu od igrača iz Varaždina Kostić-Ferček Maksa sa 6:4 6:2

Dino je u prvom kolu savladao odličnog mladjeg igrača Vida Kovačića suverenom igrom sa 6:2 6:2, u drugom kolu naišao je na „starog „ suigrača iz reprezantacije Karla Divkovića i kasnijeg finalista turnira. I ovaj put je bio bojli Karlo koji je pobijedio sa 6:2 6:2.

Nažalost u prvom kolu morali su odigrati i naša dva opatijca Marko Boltužić i Karlo Kajin.

Nakon velike borbe u tri seta i više od dva sata igre, premda je Marko vodio sa 6:1 4:1, ipak je morao čestitati Karlu koji je uspio preokrenuti igru i pobijedio sa 1:6 7:5 6:1

Karlo je nastavio odličnom igrom pobijedivši u slijedećem kolu Antuna Katanca sa 6:7 7:6 7:5! U četvrtfinalu izgubio je od pobijednika turnira Karla Kranića sa 1:6 2:6 ! Bravo Karlo!!

Lucia Žagar potvrdila je status jedne od nositeljica ždrijeba i pobijedila u prvom kolu Niku Svetec(TK Varaždin) 6:2 6:0! U drugom kolu iako je odlično počela i povela sa 2:0, ipak je morala čestitati kasnijoj vice prvakinji Mariji Curnić koja je pobijedila sa 6:2 6:0

Sve u svemu odličan nastup i treba ipak naglasiti da je Dinu, Marku i Karlu to ulazna godina tako da is slijedeć e godine mogu još nastupati u juniorskoj konkurenciji !

DORA BIJONDIĆ I MATEA BIONDIĆ

Matea je odigrala dva turnira, Babolat Cup u dvorani TK Zagi iz Zagreba za djevojčice do 14g. izgubila u prvom kolu od Katarine Žužul sa 3:6 2:6! Na turniru za djevojčice do 16g. matea je pokazala puno bolju igru pobijedivši u prvom kolu Lorenu Pinta sa 6:1 6:3, i tako ušla u polufinale gdje je izgubila od Nataše Crnolatac nakon duge borbe sa 3:6 6:7!

Naša najmladja takmičarka Dora Bijondić i dalje nas oduševljava odličnim rezultatima i na ZAGI Kup-u 13.do 14.2., za djevojčice do 10g. u velikoj konkurenciji od 37 djevojčica iz čitave Hrvatske boreći se kroz mečeve u grupi sa 4 pobijede plasirala se u Zlatnu skupinu među 8 najboljih.

 

Trener Denis Kurilić